Home Van idee naar uw Boekin1dag Project kick off
Project kick-off PDF Afdrukken E-mailadres

Bij een project kick-off is de projectleider vaak veel aan het woord. Boekin1dag geeft uw kick-off een extra dimensie. Maak gebruik van de vele ideeën die leven bij de aanwezigen. Boekin1dag bundelt ze en creëert betrokkenheid.

De eerste klap
Met Boekin1dag krijgen ook onderwerpen die normaal gesproken slechts summier op een kick off worden geadresseerd, vanaf het eerste moment de aandacht die ze verdienen. Daarmee werkt u aan een breed draagvlak onder uw project. Met het schrijven van het boek levert u bovendien gezamenlijk een eerste prestatie. Een start die inspireert en waar alle betrokkenen trots op zijn.

Breed inzetbaar
Het Boekin1dag-concept kan op verschillende manieren voor een kick off van een project worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld een visieboek maken, waarin u samen het resultaat van het project beschrijft. Maar u kunt het boek ook gebruiken als (aanzet tot) het projectplan. U kunt hierin alle onderwerpen die medewerkers belangrijk vinden adresseren en vastleggen.

Evaluaties
Het Boekin1dag-concept is niet alleen een handig instrument aan het begin van uw project. Het leent zich ook uitstekend voor het schrijven van een evaluatie. Door de leerervaringen in columns te beschrijven, vergroot u bijvoorbeeld uw eigen inzicht en heeft u een inspirerende handleiding voor iedereen die voor vergelijkbare projecten staat. Recent hebben we met een aantal professionals uit de zorg en welzijn zo'n Boekin1dag gemaakt dat in de sector met veel enthousiasme is ontvangen.

Interesse gekregen in het Boekin1dag-concept voor projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.