Home Van idee naar uw Boekin1dag Samenwerkingsverband
Samenwerkingsverband PDF Afdrukken E-mailadres

SamenwerkingSamenwerken doen we van nature. Mensen hebben het concept van organisaties bedacht om zich als groep te kunnen identificeren en meer te kunnen bereiken dan alleen. Ook organisaties zien in dat samenwerken cruciaal is om toegevoegde waarde voor de maatschappij te kunnen leveren. Welke meerwaarde heeft uw samenwerkingsverband? En hoe geeft u het inhoud?

Met Boekin1dag geeft u uw samenwerking vorm. U werkt samen aan een boek waarin dromen, ideeën, gedachten en voorwaarden worden besproken. Het in een zeer korte tijd maken van een eerste gezamenlijk product inspireert en geeft richitng aan een samenwerkingsverband.

Leer elkaar kennen
Samenwerken begint vaak vrijblijvend, even aan elkaar snuffelen, aftasten wat jij voor de ander en de ander voor jou kan betekenen. Na deze fase wil je 'elkaars nieren proeven'. Is de samenwerking gemeend, ook als het even moeilijker wordt? Met Boekin1dag zet je samen je ideeën over de samenwerking op papier. Geschreven woorden zijn minder vluchtig. Bij het op papier te zetten wat jezelf inbrengt en wat je van anderen verwacht, moet je 'met de billen bloot'. Boekin1dag kan samenwerkingen maken en breken.

Procesversnelling
Samen een boek schrijven met collaboration tools geeft ook inzicht in de mogelijke procesversnelling die internettechnologie biedt. Goed gebruik van deze technologie kan samenwerkingsverbanden nog krachtiger maken dan in het verleden. Durft uw samenwerkingsverband het aan om de volgende stap te zetten?

Interesse gekregen in het Boekin1dag-concept voor samenwerkingsverbanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.